foto Dorine.png
Dorine Klautz

Ik heb na jarenlange managementervaring in het bedrijfsleven mij sinds een paar jaar volledig gericht op het ondersteunen van onze ouderen in de maatschappij. In mijn naaste omgeving zag ik waar senioren en hun naasten tegenaan lopen. Mijn kracht ligt op het organisatorische- en financiële vlak.

 

Krachten bundelen en wegen zoeken om een financieel onderbouwd zorgplan te maken dat voor iedereen duidelijkheid schept en zorg uit handen neemt. 

 

Daaruit voortvloeiend ben ik ook nalatenschapsplanner en (levens)executeur geworden. Ik heb opleidingen levensexecuteur en executeur bij Novex gedaan.

Kubbinga foto voor website KlautzKubbing
Juliette Kubbinga

Na 25 jaar ervaring in het bankwezen ben ik in

2016 beschermingsbewindvoerder, Ayuda Bewind, en een jaar later nalatenschapsplanner geworden. 

Ik ben lid bij Novex heb ik daar diverse opleidingen gevolgd waaronder erfrecht executele en vereffening, levensexecuteur en toezichthouder.

Ik ben inzetbaar als (levens-)executeur,  beschermingsbewindvoerder en als adviseur, coördinator of volmachthouder bij nalatenschappen

 

In de gesprekken met mijn klanten streef ik er naar om de adviezen die ik geef zo goed mogelijk bij de vragen en behoeften van mijn klanten aan te laten sluiten. Ik ga pragmatische te werk en ben erg oplossingsgericht. Voor mijn klanten wil ik dat de financiën goed zijn geregeld en zij rust krijgen. Met erfgenamen streef ik er naar dat we goed samenwerken zodat de boedel/nalatenschap zo goed mogelijk wordt afgewikkeld.