Foto testament voor website.jpg

Nalatenschapshandboek

De oplossing

De oplossing voor al die mensen die hun belangrijke zaken goed geregistreerd willen hebben en houden, maar daar geen tijd voor hebben of dat lastig vinden om zelf te doen. Hierin worden alle persoonlijke informatie, niet alleen voor u, maar ook voor diegene die de administratie over moet nemen bij ziekte, vergeetachtigheid of overlijden.

Overzicht krijgen

De informatie in het Nalatenschapshandboek zorgt ervoor dat de gebruiker snel een compleet overzicht heeft van alle relevante zaken en daardoor de weg vindt in de administratie.

Gegevens zijn vindbaar

In feite zijn alle benodigde gegevens voor het handboek in iemands hoofd en huis aanwezig, maar niet altijd logisch vindbaar voor derden. De kennis die verdwijnt bij overlijden staat vermeld in het dossier, zodat ook vindplaatsen en andere gegevens niet verloren gaan.

Het handboek is een overzichtelijk naslagwerk met informatie over onder meer persoonsgegevens, banken, verzekeringen, bezittingen, schulden, pensioenen, financiële verplichtingen, contracten, inlogcodes, vindplaatsen, lidmaatschappen en abonnementen.

 

Bewaarplaats
Daarnaast is het handboek de bewaarplaats voor een codicil of andere wilsverklaringen. Ook uitvaartwensen kunnen in het Nalaten-schapshandboek worden vastgelegd.